Nieuwbouw
Van klein tot groot

Nieuwbouw

Klies en Jozef bouw heeft er véél ervaring mee

Projecten

Bij Klies & Jozefbouw hebben we talloze nieuwbouwprojecten met succes afgerond. Eigenlijk is een klein project tegenwoordig een losstaand huis bouwen. Dat neemt niet weg dat we dit net zo graag doen als het bouwen van een complete fabriekshal. Door de jaren heen hebben we een solide groep van onderaannemers en partners om ons heen verzameld. Samen met hen vormen we een betrouwbaar, professioneel en efficient bouwteam dat tot alles in staat is op bouwgebied.

'Van de fundering tot de afwerking, wij doen werkelijk alles zelf '

Woningen

We hebben tal van soorten woningen gerealiseert. Het gaat om alles van rijtjeshuizen tot vrijstaande bungalows. Je kunt wel zeggen dat we ondertussen complete woonwijken uit de grond hebben gestampt. Bij het bouwen van woningen is goed contact met de klant cruciaal. Wij adviseren toekomstige bewoners over alle aspecten van hun woonwensen. Van ontwerp tot het verkrijgen en realiseren van de vergunningen, tot en met het eindresultaat. De tevredenheid van de klant staat hierbij natuurlijk centraal, net als transparante en eerlijke afspraken.

Utiliteitsbouw

Onder utiliteitsbouw verstaan we bouwprojecten die een doel hebben anders dan wonen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld kantoorpanden en winkels.Wij hebben veel van dit soort projecten afgerond. We hebben talloze bedrijfspanden gebouwd. Van kantooreenheden tot complete fabriekspanden. We hebben zelfs een kartbaan gerealiseerd. Wij zijn deskundig in het hele traject, van advisering over te gebruiken materialen tot het ontwerk, en oplevering.  Bij het werken aan grotere projecten komen andere uitdagingen kijken dan bij kleine. Het is bijvoorbeeld extra belangrijk een goede planning te maken om zowel de oplevertijd als het kostenplaatje beheersbaar te houden. Onnodig te vermelden dat ook in de utiliteitsbouw de oplevering van onberispelijke kwaliteit dient te zijn.

Elk project voegt een stukje ervaring toe. Door de grote verscheidenheid aan projecten die we hebben gerealiseerd komen we niet snel voor verrassingen te staan. Voor elk vraagstuk dat opduikt hebben we  intussen wel een passende oplossing.

Natuurlijk vindt u in Klies & Jozefbouw ook na oplevering een goede partner voor wat betreft de nazorg. Dus onderhoud en controle van de panden of gebouwen.