Klies en Jozef Bouw
Even voorstellen

Klies & Jozef Bouw

Een familiebedrijf met hart voor het vak

Zie ook:

Aannemersbedrijf Klies & Jozef Bouw is in 1995 gestart door Jaap 'Klies' Tol en Piet 'Jozef' Veerman. De heren begonnen als specialisten in erkers, dak-kapellen en andere kleinschalige bouwingrepen.

Sinds een aantal jaar wordt het bedrijf geleid door door Jaap Tol samen met zoon Kees Tol. Inmiddels telt het bedrijf 14 werknemers en hebben we complete woonwijken uit de grond gestampt. Klies en Jozefbouw is niet meer weg te denken uit de Volendamse bouwwereld.

Vakwerk en hart voor het vak hangen vaak met elkaar samen en bij ons is dat niet anders. Wij kunnen de meest diverse klussen aan. Van fundering tot afwerking, we doen werkelijk alles. In de loop der jaren hebben we een solide groep van onderaannemers om ons heen verzameld. Samen met hen vormen we een betrouwbaar, professioneel en efficiënt bouwteam dat tot alles in staat is op bouwgebied.

Eigen timmerfabriek

Bij Klies & Jozefbouw hebben we een eigen timmerfabriek. De timmerfabriek stelt ons in staat altijd zorgvuldig een oplossing te vinden voor ieder probleem. Waar we anders weken zouden moeten wachten op materialen en onderdelen kunnen we nu zeer snel schakelen. Denk hierbij aan projecten waar afwijkende maten voor bijvoorbeeld deuren en kozijnen gebruikt worden, of waar speciaal geprofileerd lijstwerk vereist wordt.

Renovatie- en onderhoudswerk

We zijn gespecialiseerd in het renoveren van monumentale panden. Denk hierbij aan het opknappen en onderhouden van oude- en vervallen schoolgebouwen. Maar ook renovatie van monumentale boerderijen. En natuurlijk zitten we voor dit werk veel in Amsterdamse grachtenpanden. 

'Klies & Jozef bouw heeft door de jaren heen zoveel historische panden naar de originele staat teruggebracht dat we onszelf inmiddels echt wel specialist mogen noemen.'

Nieuwbouw

We hebben in de loop der jaren ook talloze nieuwbouwprojecten uitgevoerd. Het varieert hierbij van losstaande huizen tot huizenblokken, tot complete fabriekshallen. We hebben zelfs een keer een kartcentrum gebouwd.

Deskundigheid en eerlijkheid

Bij alles wat we kunnen maken staan we voor dat we met onze klanten meedenken op een eerlijke en integere manier. We hebben een schat aan ervaring. Vaak hebben we al aan soortgelijke projecten gewerkt zodat we direct vanuit onze eigen ervaring advies kunnen geven. Hierbij is ons doel dat alle partijen uiteindelijk tevreden zijn over het eindresultaat. En niet te vergeten, dat we ook een realisch kostenplaatje maken, en daar ook binnenblijven.