Bouwen aan perfectie
Ook in renovatie

Renovatiewerk

Een specialiteit van Klies en Jozef Bouw

We zijn gespecialiseerd in het renoveren van monumentale panden. Denk hierbij aan het opknappen en onderhouden van oude- en vervallen schoolgebouwen. Maar ook renovatie van monumentale boerderijen. En natuurlijk zitten we voor dit werk veel in Amsterdamse grachtenpanden. Renovatiewerk vraagt vakmanschap van het personeel. Anders dan bij bijvoorbeeld nieuwbouwprojecten zijn voor renovatie projecten vaak maatwerk oplossingen nodig. Ook komen er bij renovatiewerk vaak situaties voor waar direct een afwijkende oplossing voor nodig is. Hier kunnen wij putten uit onze jarenlange ervaring.

'Klies & Jozef bouw heeft door de jaren heen zoveel panden naar de originele staat teruggebracht dat we onszelf inmiddels echt wel specialist mogen noemen.'

Bij renovatiewerk zijn vaak maatwerk oplossingen nodig. Bij oudere gebouwen komt het bijvoorbeeld vaak voor dat kozijnen, deuren of andere componenten afwijkende maten hebben dan de standaard. Ook zien we vaak speciaal geprofileerd lijstwerk voorbijkomen. Wij kunnen hier snel en efficient op inspelen omdat we een eigen timmerfabriek hebben. Dit is een groot voordeel. We zijn namelijk niet afhankelijk van derde partijen waardoor we geen wachttijden hebben, die gemakkelijk tot enkele weken zouden kunnen oplopen.

"Met onze eigen timmerfabriek kunnen we echt élke renovatieklus aan. Doordat we zelf maatwerk leveren zijn we niet afhankelijk van aanlevering van bijvoorbeeld kozijnen door derde partijen."

Klies & Jozef bouw voert zowel kleine als grote renovatie projecten uit. Of het gaat om renovatie van complete kantoorpanden, of om het ombouwen van een enkel lokaal in een schoolgebouw, wij voeren het uit. En goed ook.