Scholen en Instellingen
Wij werken er graag mee samen

Scholen en instellingen

Een goede match met Klies & Jozef bouw

In toenemende mate werken wij samen met scholen en instellingen. Wij verzorgen in sommige gevallen de complete bouw-, verbouw of renovatie van de gebouwen. In andere gevallen zorgen we ervoor dat de gebouwen tiptop in orde blijven, en nemen we het complete onderhoud op onze schouders. Daarnaast voeren we veel klein onderhoud uit, bijvoorbeeld om klaslokalen in goede staat te houden.

'Klies & Jozefbouw voert grote- maar ook kleine klussen uit voor scholen. De ene keer voeren we een complete renovatie van een gebouw uit, maar in andere gevallen voeren we onderhoud uit aan slechts één lokaal.'

In met name oudere scholen hebben we veel te maken met renovatiewerk. We zien dan vaak dat voor complete gedeelten zeer afwijkende maten zijn gebruikt voor bijvoorbeeld deuren en kozijnen. Dit is een van de redenen dat wij dit werk graag doen. Het vergt creativiteit en flexibiliteit. Bovendien hebben wij een eigen timmerfabriek waardoor we niet telkens afhankelijk zijn van leveringen van externe partijen. Vooral voor componenten met niet-standaard maten is het niet ongebruikelijk weken levertijd te hebben. Wij kunnen dit zelf maken.

'Mede door onze deelname in het bouwteam voor de renovatie van de Annie M.G.Schmidt school is het project binnen budget en op tijd gerealiseerd. Daar zijn wij trots op!'

Hoewel Klies & Jozef bouw in staat is grote projecten aan te pakken houden wij van een persoonlijke aanpak. Wij gaan graag in gesprek om wensen en mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen putten uit een rijke ervaring waardoor we vaak specifieke oplossingen kunnen aandragen. Dat we een eigen timmerfabriek hebben helpt hier ook mee. We zijn hierdoor minder afhankelijk van externe leveranciers.

Ook in bouwteams komen we daarom goed tot ons recht. Voor de renovatie van de Annie M.G. Schmidt school school zijn we uit meerdere bouwbedrijven geselecteerd voor deelname in het bouwteam. Wij zijn er dan ook trots op dat deze renovatie mede door onze deelname op tijd en - óók belangrijk - binnen budget is gerealiseerd.