Stage bij Klies & Jozef bouw
Leuk en leerzaam

Stageplaatsen bij Klies & Jozef

Leren en werken

Volg je een bouwkundige opleiding op MBO of HBO niveau, en ben je op zoek naar een stageplek? Bij Klies & Jozef Bouw krijg je als stagiair alle kansen.
Klies & Jozef bouw is een erkend leerbedrijf en dat is niet voor niets. We bieden studenten een goede en uitdagende plaats in ons team, waar je meedraait als iedere andere medewerker.

Wat zoeken wij in een stagiair?

Als stagiair draai jij volwaardig mee binnen ons team. Natuurlijk word je begeleid door ervaren werklieden dus je staat er nooit alleen voor.
Je hebt een proactieve werkhouding en durft initiatief te tonen. Mogelijk nog belangrijker is dat je durft te leren, durft vragen te stellen en open staat voor de inzichten van je begeleider.

Wat bieden we jou?

We bieden je een uitdagende stage waarbinnen je je kunt bekwamen in alle aspecten van het vak. Je hebt een vaste stagebegeleider die je bijstaat in het vak en met wie je er samen aan werkt je stage succesvol af te ronden.
En werken is natuurlijk geen straf. Er is volop ruimte voor plezier, en we doen er veel aan om de leuke kanten van het vak te benadrukken.

Interesse?

Vul onderstaand formulier in of stuur je motivatie en cv naar kees@kliesjozefbouw.nl.
We nemen vervolgens contact met je op.

Wie weet is het het begin van een mooie carriere binnen Klies & Jozef bouw!